Slide proyecto nave aperos orts-trullenque emplazamiento Slide proyecto nave de aperos sagunto orts-trullenque dibujo Slide proyecto nave aperos orts-trullenque sección Slide proyecto nave aperos orts-trullenque imagen

store house

sagunto, valencia / 2018

store house

sagunto, valencia / 2018

txt

The project is located in an idyllic natural environment, at the foot of Sierra Calderona, surrounded by orange orchards and near the sea. You can barely see a few traditional constructions for cultivation. The order, a store house, has a very specific function and very basic needs: store farming tools and machinery. Its architecture should follow the same principle: be effective in solving a problem with the greatest simplicity. This materializes with the use of primary geometries, an elementary constructive system and economic materials.

+info

client : private owner

head architects : marta orts – carlos trullenque

assistant architects : ana villalba, javier garcía, jesús santamans, architects

The project is located in an idyllic natural environment, at the foot of Sierra Calderona, surrounded by orange orchards and near the sea. You can barely see a few traditional constructions for cultivation. The order, a store house, has a very specific function and very basic needs: store farming tools and machinery. Its architecture should follow the same principle: be effective in solving a problem with the greatest simplicity. This materializes with the use of primary geometries, an elementary constructive system and economic materials.

client: private owner

head architects: marta orts – carlos trullenque

assistant architects: ana villalba, javier garcía, jesús santamans, architects