Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide salón reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide comedor-cocina reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque Slide reforma vivienda valencia orts-trullenque

apartment renovation

(700 €/m2)

valencia / 2012

apartment renovation

(700 €/m2)

valencia / 2012

txt

This house, narrow and elongated, was transformed exploiting its linearity as an opportunity to organize itself around a small spatial structure in which common and circulation areas are grouped and deformed to make way for the other more private zones. Those spaces, corners sometimes unclear in function and form, are the ones that genuinely give an added value to the house. On the other hand, we consider that homes are made over time, gradually, and by living them. We can organize a materialised and spatial structure, but the house will not “be” as long as its users build their world there, leaving their mark, occupying it with their objects.

+info

client : private owner
head architects : marta orts – carlos trullenque
photography : diego opazo

This house, narrow and elongated, was transformed exploiting its linearity as an opportunity to organize itself around a small spatial structure in which common and circulation areas are grouped and deformed to make way for the other more private zones. Those spaces, corners sometimes unclear in function and form, are the ones that genuinely give an added value to the house. On the other hand, we consider that homes are made over time, gradually, and by living them. We can organize a materialised and spatial structure, but the house will not “be” as long as its users build their world there, leaving their mark, occupying it with their objects.

client : private owner
head architects : marta orts – carlos trullenque
photography : diego opazo