apartment renovation

in progress

valencia / 2017

apartment renovation

in progress

valencia / 2017

txt

This house, very compact in its origin, was entirely transformed with the objective of opening closed spaces (kitchen and study) to the living and dining room. This transformation was also used to unify the wet areas in the central space of the house and define a perimeter circulation around them that offers a more dynamic movement in the house. During the demolition, the original roof, made of wooden joists and brick vaults, was discovered. The decision was to keep it in the main spaces of the house.

+info

client : private owner

head architects : marta orts – carlos trullenque

assistant architects : ana villalba, javier garcía, jesús santamans, arquitectos

photography : diego opazo

This house, very compact in its origin, was entirely transformed with the objective of opening closed spaces (kitchen and study) to the living and dining room. This transformation was also used to unify the wet areas in the central space of the house and define a perimeter circulation around them that offers a more dynamic movement in the house. During the demolition, the original roof, made of wooden joists and brick vaults, was discovered. The decision was to keep it in the main spaces of the house.

client : private owner

head architects : marta orts – carlos trullenque

assistant architects : ana villalba, javier garcía, jesús santamans, arquitectos