Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque Slide centro SERVEF de empleo onda orts-trullenque

SERVEF employment centre, onda

onda, castellón / 2004-2008

SERVEF employment centre, onda

onda, castellón / 2004-2008

txt

Located on the outskirts of the town, at a 15-minute walk from the centre, this building is inserted in a low density residential area. The public nature of the surrounding environment and its lack of determining features of interest suggested a proposal removed from its surrounding reality, a physical and mental space capable of transmitting calm and optimism. The bright light and presence of its own garden were used to articulate the project, together with the use of construction as the expression of a positivist language capable of conveying a clear, direct image of the building.

+info

client : SERVEF (valencian further education service)
head architects : marta orts – carlos trullenque
assistant architect : ana ábalos
structural engineering : javier cases, architect
building technician : javier estellés
services engineering : GIA (luis sanchis – agustí vila)
contractor : grupo G&C
photography : diego opazo

Located on the outskirts of the town, at a 15-minute walk from the centre, this building is inserted in a low density residential area. The public nature of the surrounding environment and its lack of determining features of interest suggested a proposal removed from its surrounding reality, a physical and mental space capable of transmitting calm and optimism. The bright light and presence of its own garden were used to articulate the project, together with the use of construction as the expression of a positivist language capable of conveying a clear, direct image of the building.

client : SERVEF (valencian further education service)
head architects : marta orts – carlos trullenque
assistant architect : ana ábalos
structural engineering : javier cases, architect
building technician : javier estellés
services engineering : GIA (luis sanchis – agustí vila)
contractor : grupo G&C
photography : diego opazo