Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque Slide vivienda unifamiliar en godella orts-trullenque

private house

godella, valencia / 2004-2007

vivienda unifamiliar

godella, valencia / 2004-2007

txt

This house is located on a sloping site from which one can enjoy beautiful views and natural light. The original topography is reordered into two terraced levels. The house is placed on the top level, while the lower level houses a swimming-pool and a services area in a semi-buried volume, acting as a retaining wall supporting the upper platform. The living area of the house looks onto the views. Large covered and open-air terraces are located in front of this living area, adjoined to and extending the indoor spaces towards the outside, which can be used during most of the year. The entrance to the site, the garage, the porch of the house, two small courtyards and a kitchen garden for domestic use are located on the other side of the house. The construction is resolved using two horizontal concrete slabs planes supported by metal pillars and blind vertical brick walls, directing the sight from the inside towards specific views of the site or the landscape.

+info

client : private owner
head architects : marta orts – carlos trullenque
assistant architects : ana ábalos, nacho fós
structural engineering : javier cases, architect
building technician : enrique lópez
services engineering : GIA (luis sanchis – agustí vila)
contractor : construcciones faios-dupolo
photography : diego opazo

This house is located on a sloping site from which one can enjoy beautiful views and natural light. The original topography is reordered into two terraced levels. The house is placed on the top level, while the lower level houses a swimming-pool and a services area in a semi-buried volume, acting as a retaining wall supporting the upper platform. The living area of the house looks onto the views. Large covered and open-air terraces are located in front of this living area, adjoined to and extending the indoor spaces towards the outside, which can be used during most of the year. The entrance to the site, the garage, the porch of the house, two small courtyards and a kitchen garden for domestic use are located on the other side of the house. The construction is resolved using two horizontal concrete slabs planes supported by metal pillars and blind vertical brick walls, directing the sight from the inside towards specific views of the site or the landscape.

client : private owner
head architects : marta orts – carlos trullenque
assistant architects : ana ábalos, nacho fós
structural engineering : javier cases, architect
building technician : enrique lópez
services engineering : GIA (luis sanchis – agustí vila)
contractor : construcciones faios-dupolo
photography : diego opazo